Sukua Vuosaaressa 2016

BLINNIKAN SUKUSEURA

SUKUKOKOUSRAPORTTI

Aika ja paikka: 6.8.2016 alkaen klo 11.30 Kulttuurikeskus Sofiassa Helsingiss?

Paikalla: Paikalle saapui 25 aikuista ja 4 lasta, kaikista eri sukuhaaroista. Kaksi suvun edustajaa saapui kokouksen alkuun Teksasista saakka.

Heimop??llikk? P?ivi Blinnikka toivotti sukuun kuuluvat tervetulleeksi sukukokoukseen.

Kokous aloitettiin hartaudella Sofian Pyh?n Viisauden kappelissa. Hartauden piti is? Raimo Pores ja h?nt? avusti ansiokkaasti Eero Hakamies.? Hartauden j?lkeen s?imme maittavan lounaan.

Lounaan j?lkeen kokoonnuimme Sofian Kuusi-salissa. Tervehdyksen? kokoukselle oli ?P?ivi Kerttu Blinnikka Tampereelta ?l?hett?nyt perheens? kuulumisia. Ky?sti Blinnikka v?litti Leena-Maria Blinnikan ja Johannes Blinnikan terveiset. Kuuntelimme Leena-Marian antamalta CD:lt? ?Karjala kaunis, kaivattu maa? viimeisen kappaleen. Leena-Maria lahjoitti yhden levyn sukuseuralle.

K?siteltiin sukuseuran taloudellista tilannetta. Tilinp??t?s vahvistettiin.

Heimop??llik?ihin ei tullut muutoksia. P?ivi Blinnikka jatkaa sukuseuran puheenjohtajana. P?ivi Blinnikka on l?hd?ss? Suomen suurl?hettil??ksi Sofiaan Bulgariaan ja arveli sen vaikuttavan “toimen” hoitamiseen, mutta yhteisty?ll? kaikki hoituu. Heimop??llikk?in? jatkavat P?ivi Blinnikan lis?ksi Ky?sti Blinnikka, Pirkko Kortelainen, Ilpo Meskanen, Anni O?Hanlon, Tuula Hakamies, Johannes Sidoroff ja Atte Voipio.

Todettiin my?s, ett? kaksi sukuseuran “primus motoria” on edellisest? kerrasta menehtynyt, Aulis Blinnikka vuosi sitten ja Leevi Blinnikka kev??ll?. Useita muitakin sukulaisia on poistunut keskuudestamme kuluneiden kahden vuoden aikana, ainakin Mirjam Guvenius, Jarmo Blinnikka (Australiassa), Maria Blinnikka ja vain muutama viikko sitten Helga Blinnikka. Helgan hautajaiset pidettiin Iisalmessa sukukokouksen p?iv?n?.

Toiminnantarkastajina jatkavat Maija Kunnas ja Aarno Kauppi

Myry Voipio, Aulis Blinnikan lapsenlapsi, piti esitelm?n viime syksyn? tekem?st??n v?it?ksest?. V?it?skirjaty? oli kirjallisuuden alalta ja k?sitteli suomalaisia tytt?kirjoja ajalla 1889-2011. T?ss? lis?tietoa https://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2015/09/tapahtuma-2015-09-23-09-27-04-542411
Sielt? voi vaikka ladata koko v?it?skirjan (jonka esipuhe on laadittu aitoon tytt?kirjatyyliin!).

Kahvin j?lkeen k?vimme tutustumassa Lahja Vuorisen perikunnan lahjoittamaan tsasounaan. Tsasouna on siirretty alkuper?isest? paikasta Sofiaan.
http://sofia.fi/maria-pariisilaisen-rukoushuoneen-vihkiminen-23-6-2016/

Kirjasi Ky?sti Blinnikka