Blinnikan sukuseuran kokoontuminen 2010

Blinnikan sukuseura kokoontui Helsingiss??

Joka toinen vuosi kokoontuvan Blinnikan sukuseuran kokouspaikkana oli 19.6. Kulttuurikeskus Sofia Helsingiss?. Tilaisuus oli j?rjestetty niin, ett? seuran j?senet voivat osallistua my?s Karjalan liiton juhliin ja Suistamon perinneseuran illanviettoon Uspenskin katedraalin kryptassa.

Sukuseuran tilaisuus alkoi sukuun kuuluvan is? Leevi Saatsin pit?m?ll? rukoushetkell? . Kokousta johti? Tuula Hakamies, joka valittiin puheenjohtajaksi my?s seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Hallituksen muu j?senist? sai seuraavan kokoonpanon: Aulis, Eeva, Juhani, Ky?sti ja Leevi Blinnikka, Pirkko Kortelainen, Ilpo Meskanen, Anni O?Hanlon ja Johannes Sidoroff. Tilintarkastajina jatkavat Esa Blinnikka ja Maija Kunnas.

Muiden virallisten asioiden k?sittelyn j?lkeen kuvaili Aulis Blinnikka Suistamon Jalovaaran kyl??, josta suku on kotoisin. Kyl?n rakennuskanta on nykyisin kokonaan h?vitetty. L?himm?t puolenkymment? asuttua taloa ovat kymmenen kilometrin p??ss? Soanlahdella. Keskustelun yhteydess? nousi esiin kysymys montako Blinnikka-nimist? henkil?? on elossa. Tilastokeskuksen luettelo antoi vastaukseksi 107 henkil?? joista Suomessa 91 ja ulkomailla 16. Sukuun kuuluu tietenkin my?s moninkertainen m??r? nimen muutoksen kokeneita. Sukukokoukseen osallistui yli 50 henkil??.