Suku kokoontui Juupajoella heinäkuussa 2022

Suku kokoontui koronapandemian ja neljän vuoden tauon jälkeen Juupajoella.

BLINNIKAN SUKUSEURA
SUKUKOKOUSMUISTIO 2022
Aika ja paikka: la 30.7.2022 alkaen klo 11.00 Kallenaution kievari Juupajoella
Paikalla: Kokouksessa oli 16 aikuista ja 2 lasta, kaikista sukuhaaroista, paitsi Kiril Blinnikan sukuhaarasta.

 1. Heimopäällikkö Päivi Blinnikka toivotti sukuun kuuluvat tervetulleeksi sukukokoukseen. Johanna Kallenautio kertoi aluksi Kallenaution kievarin historiaa ja teimme kierroksen paikan rakennuksissa. Kierroksen jälkeen söimme maittavan keittolounaan.
 2. Lounaan jälkeen kokoonnuimme kievarin Topelius-kamarissa. Kokous aloitettiin lyhyellä hartaushetkellä, johon meidät johdatti Eero Hakamies. Useat suvun jäsenet, jotka eivät olleet päässeet paikalle, lähettivät terveisensä. Kyösti Blinnikka välitti Leena-Maria Blinnikan terveiset Johannes Blinnikan runolla. Runossa kuvattiin tuntoja vuonna 1992 tehdyltä Suistamon matkalta.
 3. Toimintakertomus 2018-19 (2021) hyväksyttiin. Vuodelle 2020 suunniteltu sukukokous lykkääntyi koronapandemian takia kahdella vuodella. Edellinen kokous pidettiin Helsingissä kulttuurikeskus Sofiassa 18.8.2018. Siihen osallistui 26 aikuista ja 2 lasta. Kokouksessa päätettiin harkita seuraavan kokouksen pitämistä muualla kuin Helsingissä. Aarno Kauppi ehdotti Kallenaution kievaria Juupajoella, jossa nyt kokoonnuttiin.
 4. Tilinpäätös. Keskusteltiin tilinpäätöksestä. Johannes Sidoroff on hoitanut sukuseuran tiliä. Tällä hetkellä tilin saldo on 3943,60 euroa. Tili on aiemmin ollut Danske Bankissa, mutta pankki ei anna pitää rekisteröimättömän yhdistyksen tiliä. Nykyään varat on talletettu S-Pankkiin Johanneksen omalla nimellä. Keskusteltiin tilin oikeuksista. Päätettiin, että Johanneksen lisäksi tilin oikeudet voi jakaa heimopäällikkö Päivi Blinnikalle.
  Johannes Sidoroff tekee inventaarion myyntivarastosta (kirjat, viirit, pöytästandaarit, adressit,
  postimerkit) seuraavaan kokoukseen mennessä.
 5. Toimintasuunnitelma 2022. Keskusteltiin tulevista sukukokouksista. Heikki Blinnikka ehdotti kokouksen pitämistä kesällä 2023 Uudessakaupungissa. Ehdotukseen suhtauduttiin hyväksyvästi. Keskusteltiin, että aika ja paikka on hyvä sopia ajoissa, jotta suvun jäsenet voivat varata ajan kalentereihin. Myös Atte Voipio oli lähettänyt sähköpostilla ehdotuksen sukukokouksen pitämisestä Kuopiossa.
  Keskusteltiin viestinnästä. Blinnikka-suvun Facebook-ryhmä ei tavoita kaikkia. Kerättiin osallistujien sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. Mahdollista on perustaa Whatsapp-ryhmä.
 6. Heimopäälliköihin ei tullut muutoksia. Päivi Blinnikka jatkaa sukuseuran puheenjohtajana. Heimopäällikköinä jatkavat Päivi Blinnikan lisäksi Kyösti Blinnikka, Pirkko Kortelainen, Ilpo Meskanen, Anni O ?Hanlon, Tuula Hakamies, Johannes Sidoroff ja Atte Voipio.
  Toiminnantarkastajina jatkavat Maija Kunnas ja Aarno Kauppi.

Kirjasi Kyösti Blinnikka